Backupnow Norden

Support > Hjälpcentral > Mail / Webbmail > Skapa ett nytt e-post konto i Outlook

Skapa ett nytt e-post konto i Outlook

1.Välj "Lägg till ett nytt e-postkonto" och klicka sedan på "Nästa".

2.
Välj POP3 och klicka sedan på "Nästa".

3.Skriv in namnet på ägaren av kontot samt e-postadressen.

4.
Skriv in din epostadress som användarnamn och det lösenord som du valde när du upprättade din e-postadressen inne
Helm kontrollpanel.
Skriv in POP3 och SMTP serveradressen. Kom ihåg att använda ditt egna domännamn
Som "mail.mindomain.se". både på POP & SMTP
Klicka sedan på "Avancerat".

5.
Markera rutan som säger att den utgående servern kräver autentisering.
Se sedan till att rutan "använd samma inställningar som får inkommande server" är i kryssad

6.
Klicka sedan på "OK". Upprättelsen av ditt e-postkonto slutförs om du klickar "Nästa" och sedan på "Slutför".

7.Om du upplever problem med att skicka e-postmeddelanden genom port 25 så kan du välja att antingen ändra till din internetleverantörs SMTP server eller att byta från port 25 till 587.Under fliken "Avancerat" ska du  skriva "587" vid "Utgående Server (SMTP)".

Lägg till i favoriter  Lägg till i favoriter    Skriv ut denna artikeln  Skriv ut denna artikeln